Vergaderen in Dordrecht

Vergaderlocatie Bellevue Groothoofd hotel restro is gevestigd op de mooiste plek van Dordrecht. Op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende monumentale pand Bellevue. Rustig en uniek gelegen is dit een decor bij uitstek voor een succesvolle vergadering of seminar. Onze vergaderzalen bieden diverse mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten, vergaderingen, netwerkbijeenkomsten en seminars. Vanzelfsprekend beschikken onze vergaderlocaties over alle moderne communicatiemiddelen en audiovisuele presentatieapparatuur. Beamer, groot scherm, microfoon, uitstekende geluidsinstallatie, katheder, snelle WiFi, podium en ga zo maar door: alles is aanwezig.

Prachtige vergaderzalen

Vergadercentrum Bellevue Groothoofd beschikt over diverse zalen, geschikt voor kleine en grote vergaderingen en gezelschappen. Een zakelijke vergadering kan je hier gemakkelijk combineren met een lunch of diner in het gezellige Restro Bellevue. De historische sfeer in combinatie met alle moderne gemakken, maken een perfectie ambiance voor een vergadering. Hier zijn alle deelnemers aan de vergadering of netwerkbijeenkomst in no time uit de sleur van alledag. Een zeer inspirerende omgeving voor je zakelijke bijeenkomsten!

Je kan er natuurlijk ook voor kiezen eten en drinken te combineren met de vergadering. Onopvallend en met perfecte timing zorgen onze ervaren medewerkers ervoor dat het jullie aan niets ontbreekt.

Vergaderarrangmenten

Als je wilt vergaderen in een monumentaal pand, op het mooiste plekje in Dordrecht, met alle moderne voorzieningen, kies dan voor onze vergaderlocatie Bellevue Groothoofd. Deelnemers aan de vergadering kunnen de locatie gemakkelijk bereiken per auto of openbaar vervoer en rondom vergaderlocatie Bellevue zijn diverse (betaalde) parkeergelegenheden en parkeergarages.

Wil je meer informatie over onze vergaderarrangementen of de verschillende zakelijke mogelijkheden? Vul dan ons contactformulier in of bel (078) 633 25 00 (ma t/m za 9.00 – 17.00 uur) voor meer informatie of het maken van een geheel vrijblijvende afspraak.

[x] Inhoud verbergen