Trouwen in Dordrecht

Trouwlocatie Bellevue Groothoofd hotel culinair is gevestigd op de kade waar drie rivieren samenkomen. Het monumentale pand is geheel in originele stijl gerestaureerd, maar wel voorzien van alle hedendaagse gemakken. Trendy en modern, bijzonder stijlvol en gezellig. Aan de achterzijde heeft u uniek uitzicht over het water en aan de voorzijde kijkt u naar de gezellig havens met langs de zijde historische geveltjes van Dordrecht. Het uitzicht en de luxueuze sfeer binnen vormen een schitterend decor voor uw trouwdag!

Een fantastische plek voor uw huwelijksdag

Bellevue Groothoofd is een fantastische trouwlocatie voor uw huwelijk en huwelijksfeest. Alle onderdelen van deze mooiste dag van uw leven kunnen in Bellevue Groothoofd plaatsvinden. Wij verzorgen dé adembenemend mooie bruidstaart die u aansnijdt in een van de romantische ruimtes binnen of  bij mooi weer op het chique bordes natuurlijk. Een intiem huwelijksdiner vindt plaats in Salon Nuit. Deze salon ademt romantiek en uw gasten zullen zeker onder de indruk zijn. Voor een gezellige receptie op uw trouwdag hebben wij diverse zalen beschikbaar. Deze trouwzalen kunnen naar uw wens worden aangekleed. Voor de culinaire invulling op deze dag staat onze Chefkok Michael Verboom garant. Of het nu gaat om een gezellige lunch, intiem of groots diner, hapjes tijdens de receptie of het feest: culinair zult u niets tekort komen tijdens uw trouwdag. Ook voor een knallend feest op uw trouwdag hebben wij alles in huis; mooie feestzalen en natuurlijk kunnen wij u helpen met de keuze voor een DJ, band of ander entertainment.

Ons team heeft veel ervaring met het organiseren van huwelijken en trouwdagen; zij zullen u met raad en daad bijstaan en er alles aan doen u een onvergetelijke trouwdag te bezorgen!

In onze mooie trouwzaal De Koepel kunt u elkaar het officiële JA-woord geven. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze Koepelzaal: u heeft rondom adembenemend uitzicht over het historische Dordrecht.

Trouwarrangementen

Wij bieden een diverse arrangementen voor het eten en drinken op uw huwelijksdag. Voor elk budget hebben wij een mooi aanbod. Onze medewerkers hebben hier veel ervaring mee en weten perfect waar u en uw gasten gelukkig en blij van worden tijdens de trouwdag. Maar u kunt natuurlijk ook samen met ons geheel op maat zelf een keuze maken uit de verrassende gerechten en hapjes van onze Chefkok en de mooie wijnen van onze Maître-sommelier.

Bruidssuite voor een romantische huwelijksnacht

Het hotel van de trouwlocatie Bellevue Groothoofd beschikt over een romantische bruidssuite, de Suite Présidentielle genaamd. Vele gelukkige bruidsparen gingen u al voor… Weelderig, ruim, romantisch… En met een zeer luxueuze boxspring. Alleen het beste is immers goed genoeg! De volgende ochtend geniet u in uw bruidssuite of in ons luxe Restaurant Blanc van een uitgebreid ontbijt met champagne.

Trouwen? Huwelijk? Trouwlocatie? Trouwfeest? Huwelijksdag? Receptie? Op de mooie trouwlocatie Bellevue Groothoofd hotel culinair vindt u alles waar u van droomt…

Vul het online contactformulier in voor meer informatie of bel gelijk voor een geheel vrijblijvende afspraak en bezichtiging: (010) 506 16 00 (ma t/m vrij 9.00 tot 17.00 uur).

[x] Inhoud verbergen