Trouwen

Trouwlocatie Bellevue Groothoofd hotel restro is gevestigd op de kade waar drie rivieren samenkomen. Het monumentale pand is geheel in originele stijl gerestaureerd, maar wel voorzien van alle hedendaagse gemakken. Trendy en modern, bijzonder stijlvol en gezellig. Aan de achterzijde heb je uniek uitzicht over het water en aan de voorzijde kijk je naar de gezellig havens met langs de zijde historische geveltjes van Dordrecht. Het uitzicht en de luxueuze sfeer binnen vormen een schitterend decor voor jullie trouwdag!

Een fantastische plek voor jullie huwelijksdag

Bellevue Groothoofd is een fantastische trouwlocatie voor jullie huwelijk en huwelijksfeest. Alle onderdelen van deze mooiste dag van je leven kunnen in Bellevue Groothoofd plaatsvinden. Wij verzorgen dé adembenemend mooie bruidstaart die je aansnijdt in één van de romantische ruimtes binnen of bij mooi weer natuurlijk op het prachtige bordes. Een intiem huwelijksdiner vindt plaats in Salon Nuit. Deze salon ademt romantiek en jullie gasten zullen zeker onder de indruk zijn. Voor een gezellige receptie op jullie trouwdag hebben wij diverse zalen beschikbaar. Deze trouwzalen kleden we naar jullie wens aan. Voor de culinaire invulling op deze dag staat onze Executive Chef Aart van den Hoek garant. Of het nu gaat om een gezellige lunch, intiem of groots diner, hapjes tijdens de receptie of het feest: culinair zullen jullie niets tekort komen tijdens jullie trouwdag. Ook voor een knallend feest op jullie trouwdag hebben wij alles in huis; mooie feestzalen en natuurlijk kunnen wij  helpen met de keuze voor een DJ, band of ander entertainment.

Ons team heeft veel ervaring met het organiseren van huwelijken en trouwdagen; zij zullen jullie met raad en daad bijstaan en er alles aan doen jullie een onvergetelijke trouwdag te bezorgen!

In onze mooie trouwzaal De Koepel kan je elkaar het officiële ja-woord geven. Kom gerust eens een kijkje nemen in onze Koepelzaal met rondom adembenemend uitzicht over het historische Dordrecht.

Trouwarrangementen

Wij bieden diverse arrangementen voor het eten en drinken op jullie huwelijksdag. Voor elk budget hebben wij een mooi aanbod. Onze medewerkers hebben hier veel ervaring mee en weten perfect waar jullie en jullie gasten gelukkig en blij van worden tijdens de trouwdag.

Bruidssuite voor een romantische huwelijksnacht

Het hotel van de trouwlocatie Bellevue Groothoofd beschikt over een romantische bruidssuite, de Suite Présidentielle genaamd. Vele gelukkige bruidsparen gingen jullie al voor… Weelderig, ruim, romantisch… En met een zeer luxueuze boxspring. Alleen het beste is immers goed genoeg! De volgende ochtend genieten jullie in de bruidssuite of in ons restaurant van een uitgebreid ontbijt met champagne.

Trouwen? Huwelijk? Trouwlocatie? Trouwfeest? Huwelijksdag? Receptie? Op de mooie trouwlocatie Bellevue Groothoofd hotel restro vind je alles waar je van droomt…

Vul ons contactformulier in voor meer informatie of bel voor een geheel vrijblijvende afspraak en bezichtiging: (078) 633 25 00 (ma t/m vrij 9.00 tot 17.00 uur).

[x] Inhoud verbergen