Terras in Dordrecht

Bellevue Groothoofd hotel restro is gevestigd op de mooiste plek van Dordrecht. Op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende monumentale pand Bellevue. Het bijzondere aan deze locatie is het uitzicht vanaf de terrassen op de rivieren en de historische stad Dordrecht. De omgeving van Bellevue is trendy en modern, bijzonder stijlvol en gezellig. Zoek je een uniek terras in Dordrecht: dan is Bellevue Groothoofd de place to be.

Terrassen met bijzonder uitzicht

De terrassen aan de achterzijde van Bellevue Groothoofd bieden fenomenaal uitzicht over het water. Op het terras aan de voorzijde, aan weerszijde van het imposante bordes, kijk je uit over de historische haven met rondom de authentieke Dordtse geveltjes. Rondom Bellevue is altijd een terras te vinden uit de wind en in de zon.

Fantastisch terras aan het water Restro Bellevue

Op het terras van onze supergezellige restaurant Restro Bellevue geniet je van een lunch en diner. Neem plaats in onze comfortabele stoelen met zacht kussens.

Je hebt uitzicht over het mooie drierivierenpunt waar in de zomermaanden watertaxi’s, luxe zeiljachten en af en toe een snelle jetski zorgen voor gezelligheid en levendigheid.

Terrassen voor gezelschappen

De zalen De Noord/De Oude Maas en De Beneden Merwede zijn perfect geschikte ruimtes voor grote en kleinere gezelschappen. Met mooi weer kan je met je gezelschap gebruikmaken van het aangrenzende terras. Erg leuk om hier je gasten voor een receptie, feest of diner te ontvangen of voor een intieme lunch of diner exclusief met je eigen gasten.

Wil je direct online reserveren voor een plekje voor lunch of diner, klik dan hier. Bellen mag ook: (078) 633 25 00.

Vul voor de mogelijkheden voor gezelschappen het online contactformulier in of bel voor het maken van een afspraak naar één van onze medewerkers sales & reservering: (010) 506 16 00 (ma t/m za 9.00 – 17.00 uur).

Terras in Dordrecht aan het water | Bellevue Groothoofd

[x] Inhoud verbergen