Terras in Dordrecht

Bellevue Groothoofd hotel restaurant is gevestigd op de mooiste plek van Dordrecht. Op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende, monumentale pand Bellevue. Het bijzondere aan deze locatie is het uitzicht vanaf de terrassen op de rivieren en de historische stad Dordrecht. De omgeving van Bellevue is trendy en modern, bijzonder stijlvol en gezellig. Zoek je een uniek terras in Dordrecht: dan is Bellevue Groothoofd de place to be.

Terrassen met bijzonder uitzicht

De terrassen aan de achterzijde van Bellevue Groothoofd bieden fenomenaal uitzicht over het water. Op het terras aan de voorzijde, aan weerszijde van het imposante bordes, kijkt u uit over de historische haven met rondom de authentieke Dordtse geveltjes. Rondom Bellevue is altijd een terras te vinden uit de wind en in de zon.

Luxe terras aan het water Restaurant Blanc

Op het terras van onze culinaire paradepaardje Restaurant Blanc kunt u genieten van lunch en diner. Hier zit u aan een mooi gedekte tafel in een comfortabele stoel met zacht kussen.

U heeft uitzicht op het mooie drierivierenpunt waar in de zomermaanden watertaxi’s, luxe zeiljachten en af en toe een snelle jetski zorgen voor gezelligheid en levendigheid. Laat u zich hier verwennen met culinaire hoogstandjes van Chefkok Michael Verboom en exclusieve bijpassende wijnen van onze Maître-sommelier.

Terrassen voor gezelschappen

De zalen De Noord/De Oude Maas en De Beneden Merwede zijn perfect geschikte ruimtes voor grote en kleinere gezelschappen. Met mooi weer kunt u met uw gezelschap gebruikmaken van het aangrenzende terras. Erg leuk om hier uw gasten van een receptie, feest of diner te ontvangen of voor een intieme lunch of diner exclusief met uw eigen gasten.

Wilt u direct reserveren online voor een plekje voor lunch of diner, klik dan hier. Bellen mag ook: (078) 633 25 00.

Vul voor de mogelijkheden voor gezelschappen het online contactformulier in of bel voor het maken van een afspraak naar één van onze medewerkers sales & reservering: (010) 506 16 00 (ma t/m za 9.00 – 17.00 uur).

Terras in Dordrecht aan het water | Bellevue Groothoofd

[x] Inhoud verbergen