Restro Bellevue; je go-to in Dordrecht!

Nieuwe tijden, nieuw concept, nieuwe kaart. Met trots presenteren eigenaar Ad Janssen en het team van Bellevue Groothoofd: Restro Bellevue. Kom je snel de nieuwe sfeer en de nieuwe kaart proeven?

Nieuw tijd, nieuw concept

We hebben genoten van het oude restaurant Blanc en van onze gasten. Het is echter tijd om te vernieuwen. Om die reden zijn we teruggegaan naar de tekentafel, met Restro Bellevue als spetterend resultaat.

We zijn zelfs zo enthousiast, dat we het concept van Restro Bellevue ook hebben doorgetrokken naar wat voorheen Steaks & Chardonnay was. We hebben nu dus één concept, één kaart! Wat je kunt verwachten? Diep donkergroene muren, vintage kandelaars en accessoires, mooie groene planten en belachelijk goede Italiaanse koffie van Manetti uit een kanariegele machine!

Restro Bellevue is je uitvalsbasis voor alles. Door de informele sfeer, vlotte en correcte bediening en het heerlijke eten voel je je thuis bij ons. Of je nu met je laptop komt zitten om te werken (probeer dan trouwens vooral onze fantastische gebrande zalm met zoetzure groenten en gerookte mayonaise), een kop koffie komt drinken, komt borrelen of komt eten… Het team staat voor je klaar!

Wat gaat de keuken doen?

Een nieuw concept, betekent ook een nieuwe invulling van het menu. Bij Restro Bellevue eet je geen ingewikkelde gerechten. Je eet er wel eerlijke, pure, verse en vooral superlekkere gerechten, met goede wijnen en dat allemaal voor een meer dan prima prijs!

Klinkt goed toch?  Je bent van harte welkom bij Restro Bellevue!

Proef. Beleef. Geniet.

Team Restro Bellevue

www.restrobellevue.nl | 078 633 25 00

[x] Inhoud verbergen