Menukaart – Steaks & Chardonnay

Lunchkaart • Lunch menu

Cristoph pave | geplukte kippendij | grove mosterd | krokante pancheta |
komkommer | avocado – 10,50
Christophe pave | plucked chicken thighs | mustard | crispy panchetta | cucumber | avocado – 10,50      

Grand-mère | zalmsalade | gepofte paprika | mini tomaatjes |
gefrituurde knoflook | basilicum – 10,50
Grand-mère | salmon salad | roasted sweet peppers | mini tomatoes |
fried garlic | basil – 10,50

Croque Madame | cristoph pave | boerenkaas | gerookte ham | pesto | salade | tomatensalsa | gebakken ei – 8,50
Croque Madame | cristoph pave  | cheese | gammon | tomato salsa | fried egg – 8,50

Croque Monsieur | Cristoph pave | boerenkaas | gerookte ham | pesto | salade | tomatensalsa 7,50
Croque Monsieur | cristoph pave  | cheese | gammon | tomato salsa  – 7,50

Salade gerookte zalm | Mesclun | suikersla | tomaatjes | komkommer | rode ui | croutons |
basilicumvinaigrette – 11,50
Salad smoked salmon fillet / Mesclun | lettuce  | tomatoes | cucumber | red onion |
croutons | basilvinaigrette
– 11,50

Salade gegrilde kip  | Mesclun | suikersla | tomaatjes | komkommer | rode ui | croutons |
basilicumvinaigrette – 11,50
Salad grilled chicken / Mesclun | lettuce  | tomatoes | cucumber | red onion | croutons |
basilvinaigrette – 11,50

Klik hier om direct te reserveren

Bites

Brood  | Truffelboter | Makreelsalade  | Tomatendip – 5,00
Bread  / Truffle butter  / Mackerel Salad  / Tomato Dip

Pata Negra | 50 gram |  Gerookte amandelen | Crostini – 12,00
Pata Negra / 50 grams / Smoked Almonds  / Crostini               

Gyoza Garnaal |  Wasabi | Yuzu  | Wakame – 8,00
Gyoza Shrimp / Wasabi  / Yuzu / Wakam

Ambachtelijke Rundvleesbitterballen | Savora mosterdmayonaise (6 st) – 7,00
Artisan ‘Bitterbal’ Of Beef / Savora mustard mayonnaise  / (6 pcs)

Kaas  |Nationaal en Internationale Kazen | Vijgen Compoté | Brioche – 15,00
Cheese / National And International Cheeses  / Figs Compoté  / Brioche

 Oester | Lardo | Wasabi | Unagisaus                   Per stuk- 3,00
Oyster /Lardo / Wasabi  / Unagisauce              Each

 

Sweets

Appeltaart – 4.00
Apple pie

Gebak van de dag – 4.50
Pastry of the day

 Friandises – 4.50        
Home made sweets

Voorgerechten • Starters

Brood – boter – makreelsalade – tomatendip-  5.00
Bread – butter – mackerelsalad – tomatodip                          

Bouilliabaisse – Fruits de Mer – Knoflookmayonaise – Toast- 12.00
Bouillabaisse – Fruits de Mer – Garlic Mayonaise – Toast

Runder-entrecote – Blue de Wolvenga – geroosterde noten – 13.00
Prime rib – blue cheese – roasted nuts

Steak tartaar op aziatische wijze – lotus wortel – pickles – 12.00
Asian style steak tartare  – lotus root – pickles

Hoofdgerechten • Main courses

Sukade Steak                Flat Iron                     22,50
Ossenhaas                   Tenderloin                   30,00
Rib-Eye                        Rib-Eye                        29,50
Entrecote                     Entrecote                     29,50
Kreeft                          Lobster                          32,00

Alle Hoofdgerechten worden geserveerd met begeleidend garnituur,  friet en een groene salade.
All Main courses are served with garnish, French fries and a green salad.

Menu du Chef Steaks & Chardonnay
Kunt u geen keuze maken uit onze kaart? Laat u dan verrassen met een 3 gangen menu van onze chef Justin Koopman à € 33,50 per persoon

Unable to choose from our menu? Let us surprise you with a 3-course menu
from our chef Justin Koopman à € 33,50 per person

Dessert • Dessert

Kaasplankje  12,50
Cheese platter

Chocolade dessert – 9,50
Chocolat dessert – 

Koffie gourmand  – 7,50
Coffee gourmand

Klik hier om direct te reserveren

[x] Inhoud verbergen