Menukaart – Steaks & Chardonnay

Lunchkaart • Lunch menu

Cristoph pave | geplukte kippendij | grove mosterd | krokante pancheta |
komkommer | avocado – 10,50
Christophe pave | plucked chicken thighs | mustard | crispy panchetta | cucumber | avocado – 10,50      

Grand-mère | zalmsalade | gepofte paprika | mini tomaatjes |
gefrituurde knoflook | basilicum – 10,50
Grand-mère | salmon salad | roasted sweet peppers | mini tomatoes |
fried garlic | basil – 10,50

Croque Madame | cristoph pave | boerenkaas | gerookte ham | pesto | salade | tomatensalsa | gebakken ei – 8,50
Croque Madame | cristoph pave  | cheese | gammon | tomato salsa | fried egg – 8,50

Croque Monsieur | Cristoph pave | boerenkaas | gerookte ham | pesto | salade | tomatensalsa 7,50
Croque Monsieur | cristoph pave  | cheese | gammon | tomato salsa  – 7,50

Salade gerookte zalm | Mesclun | suikersla | tomaatjes | komkommer | rode ui | croutons |
basilicumvinaigrette – 11,50
Salad smoked salmon fillet / Mesclun | lettuce  | tomatoes | cucumber | red onion |
croutons | basilvinaigrette
– 11,50

Salade gegrilde kip  | Mesclun | suikersla | tomaatjes | komkommer | rode ui | croutons |
basilicumvinaigrette – 11,50
Salad grilled chicken / Mesclun | lettuce  | tomatoes | cucumber | red onion | croutons |
basilvinaigrette – 11,50

Klik hier om direct te reserveren

Bites

Brood  | Truffelboter | Makreelsalade  | Tomatendip – 5,00
Bread  / Truffle butter  / Mackerel Salad  / Tomato Dip

Pata Negra | 50 gram |  Gerookte amandelen | Crostini – 12,00
Pata Negra / 50 grams / Smoked Almonds  / Crostini               

Gyoza Garnaal |  Wasabi | Yuzu  | Wakame – 8,00
Gyoza Shrimp / Wasabi  / Yuzu / Wakam

Ambachtelijke Rundvleesbitterballen | Savora mosterdmayonaise (6 st) – 7,00
Artisan ‘Bitterbal’ Of Beef / Savora mustard mayonnaise  / (6 pcs)

Kaas  |Nationaal en Internationale Kazen | Vijgen Compoté | Brioche – 15,00
Cheese / National And International Cheeses  / Figs Compoté  / Brioche

 Oester | Lardo | Wasabi | Unagisaus                   Per stuk- 3,00
Oyster /Lardo / Wasabi  / Unagisauce              Each

 

Sweets

Appeltaart – 4.00
Apple pie

Gebak van de dag – 4.50
Pastry of the day

 Friandises – 4.50        
Home made sweets

Voorgerechten • Starters

Brood – truffelboter – makreelsalade – tomatendip-  5.00
Bread – trufflebutter – mackerelsalad – tomatodip                          

Tonijnfilet – Japanse gember – tempura chips- 12.00
Tuna filet – Japanese ginger – tempura chips

Bouilliabaisse – Fruits de Mer – Knoflookmayonaise – Toast- 12.00
Bouillabaisse – Fruits de Mer – Garlic Mayonaise – Toast

Runder-entrecote – Blue de Wolvenga – geroosterde noten – 13.00
Prime rib – blue cheese – roasted nuts

Steak tartaar op aziatische wijze – lotus wortel – pickles – 12.00
Asian style steak tartare  – lotus root – pickles

Hoofdgerechten • Main courses

Sukade Steak                Flat Iron                     22,50
Ossenhaas                   Tenderloin                   30,00
Rib-Eye                        Rib-Eye                        29,50
Entrecote                     Entrecote                     29,50
Kreeft                          Lobster                          32,00
Tonijn                           Tuna                             24,00
Zeetong                        Sole                               32,50

Alle Hoofdgerechten worden geserveerd met begeleidend garnituur,  friet en een groene salade.
All Main courses are served with garnish, French fries and a green salad.

Menu du Chef Steaks & Chardonnay
Kunt u geen keuze maken uit onze kaart? Laat u dan verrassen met een 3 gangen menu van onze chef Michael Verboom à € 33,50 per persoon

Unable to choose from our menu? Let us surprise you with a 3-course menu
from our chef Michael Verboom à € 33,50 per person

Dessert • Dessert

Kaasplankje  12,50
Cheese platter

Sinaasappel | crème brûlee – 9,50
Orange | crème brûlee

Chocolade dessert – 9,50
Chocolat dessert – 

Koffie gourmand  – 7,50
Coffee gourmand

Klik hier om direct te reserveren

[x] Inhoud verbergen