Menukaart Restaurant Blanc

Voorgerechten 

“Hollandse Weide Rund” –  18.50
Steak Tartaar / -20 Dooier / Oud Rotterdammer / Komkommer / Truffel

“Coquille” – 18,50
Yuzu / Venkel / Ziltige groenten/  Hollandse Garnaal

“Half Dozijn Oesters” –  18.00
Klassieke wijze

Tussengerechten

“Bouillabaisse” –   12.50
A la Marseille / Fruit de Mer

“Ganzenlever Trio” – 12.50
Terrine/ Gebakken / Krullen

Hoofdgerechten

“Ossenhaas” –  33.50
Ganzelever / Iberico / Truffel

“Zeetong” –  33.50
Beurre Blanc / Groene groenten / Citroen

Desserts

Kaas- 15,00
Nationaal en internationale kazen – vijgen compoté – brioche
Chocolade – 11
yoghurt – Merenque – vanille
“Menu dessert” – 11,50
Wisselend seizoensdessert

Menu’s

Lunchmenu 2 gangen en koffie of thee met friandises – 35,00

Menu 3 gangen – 42,50
Wijnarrangement – 22,50 | BOB-arrangement – 12,50

Menu 4 gangen – 52,50
Wijnarrangement – 30,00 | BOB-arrangement –  17,50

Menu 5 gangen – 62,50
Wijnarrangement – 37,50 | BOB-arrangement – 21,50

Bovenstaande menu’s zijn uit te breiden met kaas à €9,50 p.p.
Indien u kaas wenst i.p.v. het dessert bedraagt de meerprijs €5,00 p.p.
The menus can be extended with  cheeseplatter à €9,50 p.p.
If you prefer cheese instead of the dessert, the additional cost are €5,00 p.p.

Onze menu’s zijn per tafel te bestellen. Bij een gezelschap vanaf 8 personen verzorgen wij graag een menusuggestie.
We serve our menus per table. For groups of 8 and more we would like to make you a menu suggestion.


Klik hier
om direct online te reserveren

[x] Inhoud verbergen