Menukaart Restaurant Blanc

Klik hier om direct online te reserveren

Voorgerechten | Starters

Tonijnfilet | rouleaux| miso | Argentijnse garnaal | komkommer| spongecake | zeewier | edamame | dashi – 19,50
Tuna fillet | rouleaux | miso | Argentinian shrimp | cucumber | spongecake | seaweed | edamame | dashi 
Buikspek | op lage temperatuur gegaard | Oosterschelde paling | roene appel | zure room | loof | hazelnoten | Baeri kaviaar – 21,50
Pork belly | cooked at low temperature | Oosterschelde eel | green apple | sour cream | leaves | azelnut | Baeri caviar
Zwartpootkip | borstfilet | ‘’Waldorf’’ style | suikersla | pancheta |langoustine | sinaasappel | walnotenvinaigrette – 18,50
Black-legged chicken | breast fillet | ‘’Waldorf’’ style | lettuce | pancheta | langoustine | orange | Walnut vinaigrette
Runderlende | dun gesneden | basilicum vinaigrette | spekzout | zwarte truffel | bitterbal van Oude Rotterdamse kaas – 16,00
Sirloin | thinly sliced | basil vinaigrette | chopped bacon | black truffle | ‘bitterbal‘ old Rotterdam cheese
Optioneel: ganzenleverkrullen | Optional: curls of foie gras – 6,00
½ Dozijn oesters | creuses de Normande | ponzu | yuzu | komkommer – 21,00
6p. Oyster | creuse de Normande | ponzu | yuzu | cucumber

 

Tussengerechten | Intermediate courses

Kreeftensoep | gewelde kreeft | room – 16,00
Lobster soup | steeped lobster | cream
Shetland zalmfilet | gerookt | asperge | bloemkool | venkel |Cecina de Leon | kwartelei | kruiden | gerookte boter – 19,50
Shetland salmon fillet | smoked | asparagus| cauliflower | fennel | Cecina de Leon | qauil egg | Herbs | smoked butter
Ganzenlever | gebakken | rode biet | noten | aceto di balsamco | jus van gekarameliseerde appel – 21,50
Foie gras | baked | beetroot | nuts | aceto di balsamico | gravy of caramelized apple

 

Hoofdgerechten | Main courses

Kabeljauw | asperge | structuren van bloemkool | rouleaux Pata negra | lamsoren | Hollandaise schuim | krabreductie – 29,00
Cod fish | asparagus | structures of cauliflower | rouleaux Pata negra | sea lavender | foam Hollandaise | reduction of crab
Rogvleugel | op het kraakbeen gebakken | mousseline La Ratte aardappel | spinazie | aardpeer | Beurre blanc van gerookt spek – 29,00
Ray wing | baked on the cartilage | mousseline La Ratte potato | spinach | Jerusalem atrichoke | Beurre Blanc of smoked bacon
Ossenhaas | tournedos | zoete aardappel | cantharellen | uien | Bearnaise | sauce Bordelaise – 32,50
Tenderloin | | tournedos | sweet potato | chanterelles | onions |  Bearnaise | sauce Bordelaise
Optioneel gebakken ganzenlever | Optional fried foie gras – 8,00
Geuldal lam | filet | in de jus gegaarde nekfilet | doperwt | tuinbonen | aubergine | fregola sarda | jus van daslook | 31,50
Verse friet | huisgemaakte mayonaise | fresh fries | homemade mayonnaise – 5,50

Bellevue Favorite Dish

“Australian Grainfed”Gebraden entrecote 250 gr| dikke frieten & mayonaise | gemengde salade | saus Poivre Vert – 32,50
Australian grainfed sirloin steak | fresh fries & homemade mayonnaise | mixed salad | sauce of green pepper

Menu’s

Lunchmenu 2 gangen en koffie of thee met friandises – 35,00

Lunchmenu 3 gangen – 42,50
Wijnarrangement – 22,50 | BOB-arrangement – 12,50

Lunchmenu 4 gangen – 52,50
Wijnarrangement – 30,00 | BOB-arrangement –  17,50

Lunchmenu 5 gangen – 62,50
Wijnarrangement – 37,50 | BOB-arrangement – 21,50

Bovenstaande menu’s zijn uit te breiden met kaas à €9,50 p.p.
Indien u kaas wenst i.p.v. het dessert bedraagt de meerprijs €5,00 p.p.
The menus can be extended with  cheeseplatter à €9,50 p.p.
If you prefer cheese instead of the dessert, the additional cost are €5,00 p.p.

Onze menu’s zijn per tafel te bestellen. Bij een gezelschap vanaf 8 personen verzorgen wij graag een menusuggestie.
We serve our menus per table. For groups of 8 and more we would like to make you a menu suggestion.

Desserts

Kaasselectie / binnenlands / buitenlands / chutney / notenbrood – 15,00
Cheese selection / national / international / chutney / nut bread
Vanille crème brûlée | Zwitserse room | amandelcrunch | vanille ijs – 12,50
Vanilla crème brûlée / Swiss cream / almond crunch / vanilla ice cream
Aardbei | cremeaux | yoghurt | rabarber | champagne – 12,50 
Strawberry | cremeaux | yogurt | rhubarb | Champagne
‘’Magnum’’ van witte chocolade | framboos |  yuzu |  elderflower – 13,50
Chocolate cake / hazelnut / salted caramel / coffee
‘’Tulp” van hollandse kersen | karnemelk | rood fruit | miserable |  bloemen | witte chocolade – 13,50  


Klik hier
om direct online te reserveren

Dranken

Bubbels  Glas | Fles
Champagne Laurent Perrier Brut – 13,50 l 90,00
Champagne Laurent Perrier Brut Rosé – 120,00
Cava Codorniu Clasico Brut – 49,50
Prosseco Frizzante La Tordera – 6,50 l 40,00
Spumante Rosé Gabry La Tordera – 55,00

Witte wijnen  Glas l Fles
Chardonnay Lavila Pays d’Oc Frankrijk ’15 – 4,50 l 25,00
Chardonnay Simonsig Stellenbosch Zuid-Afrika ‘14/’15 – 7,50 l 35,00
Sauvignon Blanc Petit Berticot Z/W Frankrijk ‘15 – 5,50 l 27,00
Chenin Blanc Simonsig Stellenbosch Zuid-Afrika ’15 – 6,00 l 31,00
Viognier Vallée Blanche Languedoc Frankrijk ’15 – 6,50 l 32,00

Rosé wijnen  Glas l Fles
Beaurempart Grenache l Cinsault Pays d’Oc Frankrijk – 5,50 l 28,00
M.I.Provence Classic Frankrijk – 35,00

Rode wijnen   Glas l Fles
Beaute du Sud / Cabernet-Syrah / Pays d’Oc ’14 – 5,00 l 26,00
Rioja / Club Privado / Tempranillo / Spanje ’13 – 6,00 l 28,50

Dessertwijnen Glas
Dulce Monastrell Casa de la Ermita, Jumilla, Spanje – 7,00
Moscatel d’Oro Floralis, Miquel Torres, Penedes – 7,00
Elysium Black Muscat, Quady Winery California – 8,50
Muscat de Frontignan, Chateau de la Peyrade – 6,50
PX Sherry, Vino Dulce de Passas – 7,50
Porto Tawny 10 years, Graham – 8,50
Porto Colheita 2009, Kopke – 11,50

Mix & GT
Aperol Spritz – 6,50
Mandarine Napoléon & Cranberry Juice – 6,75
Hendriks & Fever tree – 12,50
Bobbies & Fever tree – 12,50

Bieren
Tap • Pils Jupiler 3.25 / Jupiler Pul of Hoegaarden witbier of Leffe Blond – 4,75
Fles • Jupiler malt 2.55 / Leffe Trippel of Bruin of Radler of Rosé bier – 4,25

Fris
Coca Cola l Coca Cola light l Fanta l Sprite l Cassis l Chaudfontaine blauw of rood (0,25 cl) – 2,75
Fristi l Chocomel – 2,85
Bitter Lemon l Tonic l Ice Tea – 3,00
Jus d’Orange l Appelsap l Tomatensap – 3,00
Chaudfontaine Plat of Bruis (0,75 cl) – 5,00

Koffie & Thee
Koffie | Cappuccino | Latte Macchiato | Espresso | Doppio| Thee – 2,75

Speciale Koffie
Irish | French | Spanish | Italian | Bailey’s – 8.00

Klik hier om direct online te reserveren

[x] Inhoud verbergen