Restaurant in Dordrecht

Bellevue Groothoofd hotel restaurant is gevestigd op de mooiste plek van Dordrecht. Op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende, monumentale pand Bellevue. Vanuit beide restaurants heeft u prachtig uitzicht over het water, waar altijd bedrijvigheid is.

In Bellevue Groothoofd zijn twee restaurants gevestigd: het luxe Restaurant Blanc en de gezellige Brasserie Steaks & Chardonnay. De keukens van beide staan onder de bezielende leiding van Chefkok Justin Koopman. De gastheren Martijn van Gemerden en Remco Benne staan garant voor een onvergetelijke beleving. Waar u ook voor kiest: culinair zult u niets tekort komen in Bellevue!

Restaurant Blanc

Restaurant Blanc straalt een sfeer van luxe uit met een weelderige witte inrichting. Subtiele zilver- en groentinten vormen het decor van het restaurant Blanc, waar het eten kleur geeft. De heerlijke gerechten strelen uw smaakpapillen en onze Maître-sommelier zal u verrassen met mooie en exclusieve wijnen. Het restaurant geeft u prachtig uitzicht over het water; het drierivierenpunt waar de Merwede, de Oude Maas en de Noord samenkomen. Het restaurant is dagelijks geopend voor lunch en diner. Bij mooi weer kunt u plaatsnemen op het terras waar u eet aan opgedekte tafel in comfortabele stoelen met zachte kussens.

Brasserie Steaks & Chardonnay

Onze brasserie Steaks & Chardonnay is gezellig, sfeervol en informeel. Hier eet u de lekkerste steaks van Dordrecht! Maar we serveren ook heerlijke visgerechten en ook voor alleen koffie met wat lekkers of een borrel bent u hier de hele dag van harte welkom. In de brasserie zit u aan een van de gezellige tafeltjes aan het raam, maar u kunt ook kiezen voor een plekje aan de bar, of zak lekker onderuit in de loungehoek. Iedereen is hier de hele dag van harte welkom!

Zowel in onze Brasserie Steaks & Chardonnay als in Restaurant Blanc kunt u uitstekend terecht voor een (snelle) zakenlunch of zakendiner. Zeker in Restaurant Blanc staan de tafels niet dicht bij elkaar, zodat u optimaal privacy heeft.

Uit eten in Dordrecht? Beleef, proef en geniet in Restaurant Blanc of Brasserie Steaks & Chardonnay.

Klik hier om direct online te reserveren. Bellen mag natuurlijk ook: (078) 633 25 00.

[x] Inhoud verbergen