Pasen – 21 en 22 april 2019

Steaks & Chardonnay

Lunch | À la carte
Vanaf 12.00 uur geniet u van onze à la carte lunch in Paassfeer

Diner | Driegangendiner | € 32,50 p.p.
Ontvangst vanaf 18.00 uur met een amuse van de chef

Steak tartaar | eggs Benedict | loof | voorjaarstruffel
***
Kalfsentrecote | asperge | mousseline | ui | rode wijnjus
***
Chocolade ei | advocaat | witte chocolade | verveine | Lambada aardbeien

Klik hier om direct te reserveren

Restaurant Blanc

Paasbrunch – € 35,00 p.p. | € 17,50 p. kind
Ontvangst om 12.00 uur met een glas bubbels en een amuse

Onze keukenbrigade bereidt à la minute oog- en tongstrelende gerechten, zoals diverse eiergerechten direct uit de keuken geserveerd. Daarnaast serveren wij vanaf ons buffet, de Chef’s Table, een scala aan heerlijkheden, onder andere:

Eggs Benedict | Luxe vleeswaren | diverse kazen van Gert Jan de kaasboer
Gerookte zalmfilet | Hollandse garnalen | Verschillende soorten vers fruit
Yoghurt met cereals | Zoetwaren | jus d’orange | koffie | thee

We sluiten de brunch af met de friandise-kar aan uw tafel

Diner | Viergangenmenu   52,50 p.p.
Ontvangst vanaf 18.00 uur met een amuse-bouche van de chef

Zoetzure asperge | Schotse gerookte zalm | voorjaarstruffel | waterkers
***
Gerookte paling | gepocheerde asperge | 62 graden eitje
haringkuit | beurre blanc van paling
***
Hollands lamsvlees | diverse bereidingen van artisjok | lamsoren
tuinbonen | huisgemaakte jus
***
Gemarineerde aardbeien | aardbeien hibiscusgelei | cremeux van basilicum | zure room

Klik hier om direct te reserveren

[x] Inhoud verbergen