Suite Présidentielle

Vanaf 185,- per nacht (de kamerprijzen kunnen per dag fluctueren).

De Suite Présidentielle is gelegen op de entresol, tussen de begane grond en de tweede verdieping. Deze ruime, luxueuze suite biedt rondom uitzicht. Aan de voorzijde kijkt u naar de gezellige haven met eromheen authentieke pandjes, die het historische Dordrecht kenmerken. In het midden van de suite is een gezellige, comfortabele zithoek onder de zijramen, die uitzicht bieden op de sluis. Aan de achterzijde kijkt u uit over het drierivierenpunt; weids en altijd levendig. Deze suite is ook uitermate geschikt als bruidssuite.

Deze suite is het paradepaardje van het hotel en uiteraard voorzien van alle denkbare comfort: een flatscreen dat u met de afstandsbediening omhoog laat komen uit het voeteneinde van uw bed; een ruime, prachtige en luxe badkamer met vrijstaand ligbad; een topkwaliteit, ruime tweepersoons boxspring; een kluis, föhn en gratis WiFi. De inrichting is weelderig, stijlvol, luxe en modern. Indien gewenst kunt u gebruik maken van ons uitgebreid ontbijtbuffet à €17,50 per persoon wat wordt geserveerd in Restaurant Blanc.

Bruidssuite

De Suite Présidentielle is uitermate geschikt als bruidssuite. Vele gelukkige bruidsparen gingen u al voor.

Wilt u meer informatie, een afspraak maken of direct reserveren? Vul dan direct online het contactformulier in of bel naar een van onze medewerkers sales & reserveringen via 078 633 25 00.

Suite Presidentielle | Bruidssuite | Hotel culinair Bellevue Groothoofd in Dordrecht

[x] Inhoud verbergen