Feest in Dordrecht

Feestlocatie Bellevue Groothoofd is gevestigd op de mooiste plek van Dordrecht. Op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende, monumentale pand Bellevue. Het bijzondere aan deze prachtige locatie voor feesten is het uitzicht op de rivieren aan de ene zijde en over de historische stad Dordrecht aan de andere zijde. In Bellevue kun je terecht voor een trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, jubileumfeest, themafeest, baby shower, vrijgezellenfeest en ga zo maar door. De ideale feestlocatie dus.

Het restaurant ‘Restro Bellevue‘ is onderdeel van Bellevue Groothoofd. Culinair zal je tijdens het feest dus niets tekort komen!

Zoek je een mooie, bijzondere en geschikte ruimte voor een feest? Dan ben je bij Bellevue in Dordrecht aan het juiste adres!

De beste feestlocatie in de Drechtsteden

Bellevue Groothoofd beschikt over diverse zalen die zeer geschikt zijn voor een feest, receptie of borrel. Ons ervaren en vakkundige team regelt alles voor je zoals je dat wenst. Of het nu gaat om een zakelijk feest, een feestelijke avond of een receptie voor een huwelijk of jubileum. Wij bieden op onze feestlocaties diverse arrangementen aan voor hapjes en drankjes. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent. Wij bieden op onze feestlocaties feestarrangementen voor ieder budget. Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met de chef-kok en de manager zelf een selectie te maken uit de mooie gerechten en dranken. Alles kan en alles mag. Tijdens een feest kunnen wij de gerechtjes en/of hapjes serveren, maar je kunt ook kiezen voor een ongedwongen buffet. Onze executive chef Aart van den Hoek staat altijd garant voor culinair topniveau! In ontspannen sfeer regelen wij alles tot in de puntjes voor jou en je gezelschap. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de zaal naar wens wordt aangekleed en dat je beschikt over moderne communicatie- en presentatieapparatuur.

Zaal De Noord/De Oude Maas

In Bellevue Groothoofd zijn diverse zalen met elk een eigen uitstraling. Afhankelijk van de wensen en het aantal gasten, selecteren we samen de meest geschikte zaal. Zo is onze zaal De Noord/De Oude Maas heel geschikt voor rustige feesten met grotere gezelschappen. Deze zaal, genoemd naar twee van de drie rivieren die samenkomen bij Bellevue, is modern en sfeervol ingericht. Aan de zaal grenst een prachtig terras, van waar je schitterend uitzicht hebt over het water.

Zaal De Beneden Merwede

De Beneden Merwede – de naam van de derde rivier – is vergeleken met De Noord/De Oude Maas een kleinere zaal. Ook deze zaal is modern en heel sfeervol ingericht en perfect voor een rustig feest met een iets kleiner gezelschap.

Private dining Salon Nuit

Ga je echt voor exclusiviteit en luxe, kies dan voor onze Salon Nuit. Deze private dining room is luxueus en rijkelijk ingericht. De zaal is zeer sfeervol en grenst met een open doorgang aan Restro Bellevue. Salon Nuit is bijvoorbeeld heel geschikt voor de ontvangst van je gasten met een aperitief, om te lunchen of dineren met je gasten, of voor een intiem feest in luxe sfeer.

Entertainment

Indien gewenst, organiseren wij in overleg alles: de uitnodigingen, een DJ, een black jack tafel, een illusionist, band, zanger of zangeres, een karaoke set of wat dan ook. Ook qua aankleding van de zaal is alles mogelijk.

Proef, beleef en geniet in één van de feestzalen Bellevue Groothoofd hotel restro.

Meer informatie over de mogelijkheden of reserveren? Vul dan hier online het contactformulier in of bel ons voor het maken van een afspraak: (078) 633 25 00 (ma t/m za 9.00 – 17.00 uur).

Graag tot snel!

Feestlocatie in Dordrecht | Bellevue Groothoofd Dordrecht

[x] Inhoud verbergen