Feest in Dordrecht

Feestlocatie Bellevue Groothoofd is gevestigd op de mooiste plek van Dordrecht. Op de kade waar drie rivieren samenkomen, staat het bekende, monumentale pand Bellevue. Het bijzondere aan deze prachtige locatie voor feesten is het uitzicht op de rivieren aan de ene zijde en over de historische stad Dordrecht aan de andere zijde. In Bellevue kun je terecht voor een trouwfeest, bedrijfsfeest, verjaardagsfeest, jubileumfeest, themafeest, baby shower, vrijgezellenfeest en ga zo maar door. De ideale feestlocatie dus.

In Bellevue Groothoofd zijn twee restaurants gevestigd: het luxe Restaurant Blanc en de gezellige Brasserie Steaks & Chardonnay. Culinair zult u tijdens uw feest dus niets tekort komen!

Zoekt u een mooie, bijzondere en geschikte ruimte voor uw feest? Dan bent u bij Bellevue in Dordrecht aan het juiste adres!

De beste feestlocatie in de Drechtsteden

Bellevue Groothoofd beschikt over diverse zalen die zeer geschikt zijn voor een feest, receptie of borrel. Ons ervaren en vakkundige team regelt alles voor u zoals u dat wenst, of het nu gaat om een zakelijk feest, een feestelijke avond of een receptie voor huwelijk of jubileum. Wij bieden op onze feestlocaties diverse arrangementen aan voor hapjes en drankjes. Zo weet u vooraf precies waar u aan toe bent. Wij bieden op onze feestlocaties feest arrangementen voor elk budget. Natuurlijk is het ook mogelijk om samen met de chef-kok en de manager zelf een selectie te maken uit de mooie gerechten en dranken. Alles kan en alles mag. Tijdens een feest kunnen wij de gerechtjes en/of hapjes serveren, maar u kunt ook kiezen voor een ongedwongen buffet. Onze chefkok Michael Verboom staat altijd garant voor culinair topniveau! In ontspannen sfeer regelen wij alles tot in de puntjes voor u en uw gezelschap. Ook kunnen wij ervoor zorgen dat de zaal naar wens wordt aangekleed en dat u beschikt over moderne communicatie- en presentatieapparatuur.

Zaal De Noord/De Oude Maas

In Bellevue Groothoofd zijn diverse zalen met elk een eigen uitstraling. Afhankelijk van uw wensen en het aantal gasten, selecteren we samen met u de meest geschikte zaal. Zo is onze zaal De Noord/De Oude Maas heel geschikt voor rustige feesten met grotere gezelschappen. Deze zaal, genoemd naar twee van de drie rivieren die samenkomen bij Bellevue, is modern en sfeervol ingericht. Aan de zaal grenst een prachtig terras, van waar u schitterend uitzicht heeft over het water.

Zaal De Beneden Merwede

De Beneden Merwede – de naam van de derde rivier – is vergeleken met De Noord/De Oude Maas een kleinere zaal. Ook deze zaal is modern en heel sfeervol ingericht en perfect voor een rustig feest met een iets kleiner gezelschap.

Private dining Salon Nuit

Gaat u echt voor exclusiviteit en luxe, dan kunt u kiezen voor onze Salon Nuit. Deze private dining ruimte is luxueus en rijkelijk ingericht in zwart. De zaal is zeer sfeervol en grenst met een open doorgang aan ons luxe Restaurant Blanc. Salon Nuit is heel geschikt voor bijvoorbeeld de ontvangst van uw gasten met een aperitief, om te lunchen of dineren met uw gasten, of voor een intiem feest in luxe sfeer.

Entertainment

Als u dat wilt, organiseren wij samen met u alles: de uitnodigingen, een DJ, een black jack tafel, een illusionist, band, zanger of zangeres, een karaoke set en alles wat u zelf maar kunt bedenken. Ook qua aankleding van de zaal is alles mogelijk.

Beleef, proef en geniet in één van de feestzalen Bellevue Groothoofd hotel culinair.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden of reserveren? Vul dan direct hier online het contactformulier in of bel ons voor het maken van een afspraak: (010) 506 16 00 (ma t/m za 9.00 – 17.00 uur).

Wij zijn u heel graag van dienst!

Feestlocatie in Dordrecht | Bellevue Groothoofd Dordrecht

[x] Inhoud verbergen