Bereikbaarheid

Bellevue Groothoofd hotel restro
Boomstraat 37
3311 TC Dordrecht
(078) 633 25 00
info@bellevuegroothoofd.nl

LET OP!
Indien je gebruik maakt van een navigatiesysteem, toets dan ‘Torenstraat’ in! Als je deze route volgt en ca 300 m doorrijdt, kom je uit in de Boomstraat bij Bellevue Groothoofd.

routebeschrijving-2
routebeschrijving-1

Parkeren

Rondom Bellevue Groothoofd zijn er diverse betaalde parkeergelegenheden. Tevens is het mogelijk om de auto te parkeren in één van onderstaande parkeergarages.

P1 Parking Drievriendenhof
Klik hier voor meer informatie
Korte Kolfstraat 235
3311 XK Dordrecht

P2 Garage Riedijkshaven
Klik hier voor meer informatie
Noorderstraat 37
3311 RS Dordrecht

Routebeschrijving

Routebeschrijving vanaf A15/N3:
Afslag Dordrecht N3 (centrum/Staart/wijk 3), over de brug, 1e afslag richting de wijk Staart, bij de stoplichten linksaf, vervolgens rechtdoor en de borden Groothoofd volgen.

Routebeschrijving vanaf Rotterdam A16:
Afslag 21 Dordrecht, rechtsaf Laan der Verenigde Naties op, deze gaat over in de Dokweg. Stoplichten rechtsaf de Korte Parallelweg op, gaat over in de Burgemeester de Raadtsingel, rechtdoor tot de rotonde. Bij de rotonde 2e afslag de Toulonselaan op. Bij de stoplichten rechtsaf en gelijk weer linksaf de Oranjelaan op. Bij de 2e stoplichten op de kruising linksaf slaan, de Noordendijk op en dan de weg volgen. Bellevue staat na de brug rechts.

Routebeschrijving vanaf Breda A16:
Afslag 21 Dordrecht, linksaf Laan der Verenigde Naties op, onder het viaduct door, stoplichten rechtdoor, deze gaat over in de Dokweg. Stoplichten rechtsaf de Korte Parallelweg op, gaat over in de Burgemeester de Raadtsingel, rechtdoor tot de rotonde. Bij de rotonde 2e afslag de Toulonselaan op. Bij de stoplichten rechtsaf en gelijk weer linksaf de Oranjelaan op. Bij de 2e stoplichten op de kruising linksaf slaan, de Noordendijk op en dan de weg volgen. Bellevue staat na de brug rechts.

Prima bereikbaar met OV

Bellevue Groothoofd is prima te bereiken met het OV. Bijvoorbeeld met de waterbus vanuit Rotterdam, Sliedrecht, Zwijndrecht, Ridderkerk en Hendrik-Ido-Ambacht. Ook met de trein ben je er zo. Vanaf Dordrecht Centraal pak je P+R Citybus 10 richting P. Energiehuis tot bushalte Groothoofd. Ook heeft Dordrecht Centraal een taxistaanplaats. 

[x] Inhoud verbergen