Bellevue terras

Op de mooiste plek van Dordrecht, aan het drierivierenpunt, ligt Bellevue Groothoofd hotel culinair. Een prachtig, historisch pand dat voorzien is van alle hedendaagse gemakken en waar het zowel binnen als buiten goed toeven is. In Bellevue Groothoofd zijn twee restaurants gevestigd, 11 bijzondere hotelkamers en voor gezelschappen twee mooie zalen en de sfeervolle Salon Nuit. Rondom dit culinaire bolwerk zijn er maar liefst vier terrassen met stuk voor stuk bijzonder en uniek uitzicht.

Op het drierivierenpunt komen de Merwede, de Oude Maas en de Noord samen. Deze plek zorgt voor een uitzicht dat nooit verveelt. Hier zie je vrachtschepen, zeilboten, de waterbus en -taxi en regelmatig een jetski voorbij komen. Op de kade is er een prachtig terras gemaakt. Windschermen zorgen ervoor dat je hier heel snel buiten kunt zitten en de stoelen zijn voorzien van comfortabele kussens. Hier geniet je heerlijk van een lunch of diner. Op de eerste verdieping van Bellevue Groothoofd ligt ook een terras, vanwaar je nog verder het water over kijkt. Dit terras is heel geschikt voor ontvangst, een borrel of receptie voor kleine of grotere gezelschappen. Het wordt vaak gebruikt ook voor het aansnijden van de bruidstaart op een huwelijksdag! Kortom, het mooiste terras in Dordrecht vind je bij Bellevue Groothoofd hotel culinair.

Wil je binnenkort trouwen in Dordrecht? Twijfel dan niet om een van de twee mooie Rivierzalen te reserveren. De Noord / Oude Maas en De Beneden Merwede worden dan prachtig en sfeervol aangekleed, geheel in de stijl die jullie zelf wensen. De zalen zijn geschikt voor het geven van het JA-woord, voor feest, diner, receptie of borrel: bij Bellevue Groothoofd is alles mogelijk! Ook door zakelijke gezelschappen worden de zalen vaak gebruikt. Met kleinere gezelschappen en voor een exclusieve lunch of diner is kiezen voor private dining Salon Nuit een perfecte keuze! Deze luxueuze, warme en intieme ruimte grenst aan Restaurant Blanc maar biedt wel volop privacy.

De Noord / Oude Maas
Deze zaal, genoemd naar twee rivieren die samenkomen in het drierivierenpunt, waaraan Bellevue gevestigd is, is uitermate geschikt voor grotere gezelschappen. De Noord/De Oude Maas is modern en heel sfeervol ingericht. Bij mooi weer kun je ook gebruik maken van het aangrenzende terras.

De Beneden Merwede
Deze zaal is genoemd naar een van de rivieren die samenkomen in het drierivierenpunt, waaraan Bellevue Groothoofd gevestigd is. De Beneden Merwede is modern en heel sfeervol ingericht. Bij mooi weer kun je ook hier gebruik maken van het aangrenzende terras.

Salon Nuit
Salon Nuit is de sfeervolle private dining salon, die grenst aan Restaurant Blanc. Warm, luxueus, modern en comfortabel. Donker ingericht, de naam zegt het al, met schitterende kroonluchters. Uw gezelschap zal onder de indruk zijn! Hier geniet je voor lunch of diner van de oog- en tongstrelende gerechten uit de keuken van Chefkok Michael Verboom.

Ben je al overtuigd van Bellevue Groothoofd? Voor lunch of diner op een van de terrassen aan het water? Voor een fantastische trouwdag, vruchtbare vergadering, gezellige receptie of spetterend feest? Neem dan nu contact met ons op voor de mogelijkheden.

[x] Inhoud verbergen