Bellevue Groothoofd hotel culinair

Waar denk je aan als je Bellevue Groothoofd hotel culinair hoort? Aan dat historische pand op de mooiste plek van Dordrecht? Op de kade waar drie rivieren samenkomen staat het monumentale pand Bellevue. Bellevue Groothoofd hotel culinair is meer dan alleen een stijlvol en gezellig restaurant en hotel in Dordrecht. Het is een culinair bolwerk. Een place to be die je meeneemt en die je niet snel weer vergeet.

In Bellevue Groothoofd zijn twee restaurants gevestigd. Het luxe Restaurant Blanc en het gezellige ‘steak house’ Steaks & Chardonnay. Ook vind je er prachtige zalen voor diners, feesten en recepties voor gezelschappen: Salon Nuit en de Rivierzalen. Elke ruimte en elk restaurant heeft een eigen sfeer en eigen specialiteiten.

Restaurant Blanc
Restaurant Blanc kenmerkt zich door de weelderige luxe en topniveau. Zowel culinair als qua ambiance en service. In dit exclusieve restaurant in Dordrecht neemt Chefkok Michael Verboom je mee op een ontdekkingsreis langs heerlijke gerechten. Vanuit het restaurant heb je prachtig uitzicht over het water; het drierivierenpunt waar de Merwede, de Oude Maas en de Noord samenkomen.

Steaks & chardonnay
Steaks & Chardonnay is sinds maart 2015 gevestigd op de benedenverdieping van Bellevue Groothoofd hotel culinair. Dit is een gezellige brasserie waar je terecht kunt voor lunch, diner, koffie met gebak of een borrel met kleine hapjes. Maar bovenal eet je hier de lekkerste steaks van Dordrecht! Kies hier een mooi plaatsje aan de bar, aan het raam – waar je ook weer prachtig uitzicht hebt – of installeer je lekker met een goed glas wijn in de loungebank.

Bellevue hotel
Naast Restaurant Blanc en Steaks & Chardonnay vind je in Bellevue Groothoofd ook 11 prachtige hotelkamers om te overnachten. In dit luxe hotel in Dordrecht kom je heerlijk tot rust. Alle kamers hebben bijzonder uitzicht; of over het water van het drierivierenpunt of over gezellige haven met de historische geveltjes van Dordrecht.

Het hotel beschikt over een divers aantal luxe hotelkamers en een romantische bruidssuite. Bekijk hier verschillende arrangementen van dit luxe hotel.

Breng snel eens een bezoekje aan deze oudste stad van Holland. Historisch, gezellig, levendig en heel divers. Dat doe je dan natuurlijk wel in het beste hotel en in het beste en gezelligste restaurant! Reserveer hier.

[x] Inhoud verbergen